Pääsiäistervehdys: Puheenjohtajan kausiennakko

15.4.2017

Nyt se on jo lähellä ja ensi viikolla se alkaa: sarjakausi. Talven pitkä odotus palkitaan ja päästään kentän reunalle kannustamaan omiamme.

"Kannusta mua" on edelleen se johtosääntö, jolla me kentän reunalla olevat seuraamme pelejä. Omalta osaltani se tarkoittaa tällä kaudella toki kaikkia seuramme joukkueita, mutta ”päätyö” on seurata miesten edustusjoukkueen, Akatemian ja P01 YJ joukkueemme pelejä. Nämä kolme joukkuetta tekevät tiivistä yhteistyötä kauden aikana. Yhtenä esimerkkinä ovat juniorit Joonas Närhinen ja Matias Helin, jotka ovat iskemässä itsensä sisään mahdollisesti  jopa edustusjoukkueen avaukseen. Jo ensi tiistaina aloittaa urakkansa Nelosessa Akatemia. Pekka Ikosen, Mika Loposen ja Tuomas Saaarelan valmentama ryhmä tulee käyttämään omien pelaajiensa lisäksi YJ joukkueen junioreita, sekä edustusjoukkueen niitä pelaajia, joita valmentajat ovat yhdessä matsikohtaisesti valinneet. Loistavaa yhteistyötä kolmen joukkueen välillä. ”Aka” pelaa lohkossa yksi, jossa mukana mm. Atlantis, Kiffen, Viikingit, Gnistan ja Jokerit. Taatusti mukavia otteluita yleisölle seurattavaksi. 

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/joukkue&48920&hkijp17

Miesten ”edari” aloittaa oman sarjansa Kolmosen ykköslohkossa torstaina, kun vastaan saapuu LoPa. Joukkueeseen on tullut uusina pelaajina mm. paluumuuttanut Faton Ruka (Atlantis), Mikko Noronen (NJS), Antton Halme (Ponnistus), Amer Chellaf (Pohjolan Hurjin) ja maalille Elias Mattila (Klubi 04). Toki muitakin mielenkiintoisia uusia pelaajia löytyy, sekä jo aiemmin mainitut junnut. Joukkue on treenannut talven Kurvisen Janin ja Honkalan Matin johdolla ja nyt sitten ollaan kautta aloittamassa. Hopsin ja Pohun väliset kummatkin matsit ovat myös juhlaotteluita: HPS 100v ja FC POHU 60v. Keväällä Hopsi isännöi Paloheinässä ja syksyllä pelataan vuorostaan Pohun isännöimänä. Lohkossa myös mm Atlantis, MPS ja Honka, joista viimeistä pidetään yhtenä ennakkosuosikkina.

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/joukkue&57218&hkijp17

P01 YJ, eli Hopsin ja Pohun yhteinen B17 joukkue aloittaa sitten kautensa seuraavalla viikolla, kahdella ottelulla heti alkuun. Joukkue koostuu 2000 ja 2001 syntyneistä Pohun ja Hopsin kavereista. Ainoa tavoite joukkueella on nousu ykköseen ja samaa mieltä olen itsekin. Sen verran vahvoja esityksiä on joukkue treenimatseissa Daniel Ivanovin valmentamana osoittanut. Pelaajia nähdään myös siis ”edarin” ja ”akan” matseissa.

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/joukkue&131052&hkijp17         

Muut pohulaiset joukkueet aloittavat sitten urakkansa pikkuhiljaa, viimeistään vapun jälkeen, myös uusi Naisten joukkueemme, yhdessä mm. HIFK:n, HJK:n ja MPS:n kanssa.

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/joukkue&131175&hkijp17

Haluan toivottaa kaikille joukkueillemme oikein hyvää kevättä ja sarjakautta. Kivoja, jänniäkin pelejä, mukavaa fiilistä ja kannustamista.

Mukavaa Pääsiäistä

Esko "Eko" Manninen, puheenjohtaja