FC POHU hakee oppisopimusopiskelijaa

5.3.2019

Pohjois-Haagan Urheilijat ry (FC POHU) on jalkapalloseura, joka tarjoaa mahdollisuuden jalkapallon harrastukseen pojille, tytöille sekä aikuisille. FC POHU liikuttaa vuosittain satoja lapsia ja aikuisia. Jäsenmäärämme on noin 800. Pääharjoittelupaikkamme on Topcart Areena Lassilassa, jossa on myös toimistomme sijaitsee.

FC POHU tarjoaa hyvän mahdollisuuden yhdistää opiskelun ja työskentelyn jalkapallon parissa ammatikseen. Oppisopimus kestää 3 vuotta ja se on yhdistettyä työtä sekä opiskelua (lähijaksot Pajulahdessa). Oppisopimuksen muoto tarjoaa hienon mahdollisuuden sekä työnantajalle että opiskelijalle. FC POHU tarjoaa hyvän tukiverkoston ja avun opiskelijalle seuran muiden päätoimisten työntekijöiden kautta.

Työn sisältö on pääosin lasten ja nuorten joukkueiden valmentamista ja ohjaamista. Tehtävään valittava henkilö on tärkeässä roolissa kun uusia joukkueita seuraan perustetaan. Muita työtehtäviä ovat tapahtumajärjestelyihin osallistumista sekä erikseen sovittavia muita työtehtäviä. Työaika on vaihteleva ja painottuu illtoihin sekä viikonloppuihin. Opiskelun lähijaksot ovat Pajulahdessa. Tutkintonimike on liikuntaneuvoja. Tutkinto kestää 2 -3 vuotta. Tehtävään valittavan ihmisen on oltava palkkatukikelpoinen.

Etsimme ihmistä, joka haluaa olla mukana lasten valmennuksessa ja kehittää itseään paremmaksi valmentajaksi. Edellytämme sitoutuneisuutta ja luotettavuutta. Tässä työssä kohtaa erilaisia lapsia ja aikuisia. Etsimme täysi-ikästä henkilöä, koska ohjaustehtävissä pitää vastata lapsiryhmistä. Valitulla henkilöllä pitää olla iso motivaatio kouluttua urheilun ammattilaiseksi.

Jos tämä kiinnostaa sinua,niin laita vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla. Kutsumme niiden perusteella hakijoita haastatteluun. Paikka täytetään, kun sopiva ihminen tähän tehtävään on löytynyt.

Lisätietoja:
Billy Kokko
+35841 535 9828
billy.kokko(a)fcpohu.fi