FC POHU valmentajan peruskurssi 28.4. - Ilmoittautuminen avattu!

20.3.2019

Poikien junioripäällikkö Billy Kokko järjestää ohjaajakoulutuksen sunnuntaina 28.4.2019 klo 8.30-18.30. Kokoontuminen Lassilan urheilupuistossa klo 8.30

Kurssi on valmentajakoulutusjärjestelmän ensimmäinen askel. Se tarjoaa perustietoa lasten ja nuorten ohjaamisesta. Koulutus on suunnattu kaikille, jotka ovat valmennuksessa mukana tai ovat kiinnostuneita aloittamaan.

Kurssi on maksuton! Sen käyminen ei sido kurssilaista mitenkään tulevaisuudessa. Kurssi sopii mainiosti niin pelaajille kuin aktiivisille vanhemmille. Myös seuran juniori-ikäiset 14-18-vuotiaat pelaajat ovat tervetulleita mukaan.

Tavoitteena on, että jokainen lasten ja nuorten ohjaustoiminnassa mukana oleva olisi käynyt kurssin. 

Kurssille on ilmoittauduttava perjantaihin 19.4.2019. mennessä. Kurssilla on kaksi harjoitusta. Ensimmäisessä harjoituksessa oppilaat seuraavat kouluttajan malliharjoitusta ja antavat siitä palautteen. Toisessa harjoituksessa oppilaat valmentavat itse seuran nuoria pelaajia.

Ilmoittautuminen sähköpostilla billy.kokko@fcpohu.fi tai https://fcpohu.myclub.fi/flow/events/1335795 (tarvittaessa luo omat tunnukset).

Mainitse ilmoittautuessasi: Nimi, sähköpostiosoite, syntymävuosi ja mahdollinen ohjaajakokemus sekä nykyinen tehtävä jalkapallon parissa.

Seura tarjoaa päivän aikana pienen välipalan ja virvokkeita.

Mainitse ilmoittautuessasi sähköpostitse nimi, sähköpostiosoite, syntymävuosi ja mahdollinen ohjaajakokemus sekä nykyinen tehtävä jalkapallon parissa.

Tervetuloa!