Miesten edustusjoukkueen kausi starttaa kotona

14.4.2019

FC POHUn miesten edustusjoukkue on valmistautunut parin viikon kuluttua käynnistyvään Nelosen sarjakauteen harjoittelemalla kahdesti viikossa sekä pelaamalla harjoitusotteluita tasaiseen tahtiin. Joukkue on hitsautunut yhä paremmin yhteen ja peli kulkee ajoittain erittäin mallikkaasti. Töitä on toki vielä tehtävä, mutta sarja-avausta voidaan odottaa levollisin mielin.

Joukkueen valmennuskaksikko Matti Honkala ja Anssi Salmi ovat yhdessä joukkueen johdon kanssa nuorentaneet joukkuetta ja sitä kautta myös kokeneempi puoli joukkueesta on löytänyt uutta kipinää harjoitteluunsa. Kombinaatio toimii ja joukkueessa on hyvä henki ja fiilis.

Nelosen Talvisarja ja Regions’ Cup

Harjoittelukauden aikana joukkue osallistui Palloliiton Helsingin piirin Nelosen Talvisarjaan ja eteni sarjan finaaliin saakka. Finaalissa vastaan tuli Toukolan Teräs, jonka peli oli asettunut vielä paremmin uomiinsa ja se voitti finaalin selkeästi 4-1.

Joukkue on mukana myös vuotuisessa Regions’ Cupissa ja on edennyt sen toiselle kierrokselle voitettuaan avausottelussa MPS Atletico / Akatemian suurinumeroisesti 9-0. Toisen kierroksen ottelu pelataan toukokuun alussa ja silloin vastaan tulee Kolmosessa pelaava Riihimäen Palloseura.

Saunaillasta vauhtia

Joukkueen saunaillat kuuluvat kiinteästi joukkueen ohjelmaan, kuten on kuulunut koko POHUn yli 60 vuotta jatkuneen seurahistorian ajan. Viime lauantain saunaillassa joukkue valitsi keskuudestaan kapteenikseen kokeneen Pekka Ikosen ja varakapteeneikseen Jussi Niemisen ja Matti Peltosen, kokenutta kaartia myös kumpikin.

Joukkue lähtee kauteen seuraavalla kokoonpanolla:

1

Rajamaa Otso (mv)

2

Lukander Niklas

4

Ikonen Pekka (C) 

7

Kallio Joonas

8

Piirainen Tomi

9

Loponen Pekka

10

Mäkelä Lauri

11

Helin Matias

13

Taner Aksay

14

Nieminen Vertti

17

Palovesi Henri

19

Al-Thaher Ali

20

Keskimäki Karri

21

Vanhala Jaakko

22

Partanen Jesse

24

Nieminen Jussi (A)

25

Koponen Antti

27

Oustimenko Jan

30

Ruka Faton

31

Suppula Joni

32

Peltonen Matti (A)

33

Karjalainen Kaius (mv)

35

Ylänne Juuso

36

Rynkä Wäinö

38

Kriik Karel                                         40 Alsoarej Saif

 

42 Mika Loponen

 

77 Erik Antikainen


Kauden avaus FC POHU-SAPA 25.4. klo 20.15 Lassilan Topcart Areena