FC POHU/P05-06 valmentaja Hilmo Kusturalle UEFA B -valmentajatutkinto

15.3.2020

FC POHU on viime vuosina panostanut juniorivalmentajien koulutukseen. Valmentajia, joilla on halua kouluttautua, on tuettu ja heille on pyritty luomaan edellytykset myös henkilökohtaisen koulutustason nostamiseen. Viimeisimpänä seuramme valmentajista UEFA B –valmentajatutkinnon hyväksytysti suoritti Hilmo Kustura.

”Kurssi oli erittäin antoisa kokonaisvaltaiseen valmentamiseen. Keskityttiin paljon joukkuetoimintaan. Itse koin saaneeni paljon työkaluja ja tapoja joukkueen harjoittelun jaksotukseen ja sisällön suunnitteluun huomioiden yksilö.”, totesi Hilmo tuoreeltaan kurssin jälkeen.

Poikien junioripäällikkö Billy Kokko on mielissään, ”Hilmo kehittyi kurssin aikana huomattavasti valmentajana, hän sai kurssilta selkeyttä omaan valmennustapaan. Hän on jo aiemminkin suunnitellut tapahtumat hyvin ja laadukkaasti. Tiedän että kurssin jälkeen myös kenttätoiminnassa tapahtuu kehittymistä. Kurssilta hän sai selkeät tavoitteet omaan kehittymiseen, ja myös jatkossa tuen häntä seuran puolelta pääsemään näihin tavoitteisiin.”

”Lähijaksot olivat intensiivisiä ja me valmentajat jaettiin keskenämme paljon myös ideoita ja tietotaitoa. Tämä edesauttoi kurssin aikana kehittymään valmentajana ja kokeilemaan uusia juttuja omassa toimintaympäristössä.”

Hilmo kiittää myös kouluttajia tuesta, ”Kouluttajilta tuli säännöllisesti paljon palautetta, mikä auttoi ja auttaa jatkossakin kehittymään valmentamisessa. UEFA B -kurssista jäi tosi hyvät fiilikset ja mielettömästi eväitä arkeen. Tää on itselleni yksi steppi eteenpäin tulla paremmaksi juniorivalmentajaksi. Seuralta on tullut viimeisen vuoden aikana paljon tukea, kiitos siitä!”

FC POHU onnittelee Hilmoa. Hilmo on tehnyt huikean pitkäjänteistä työtä, sitoutuen seuramme toimintaan. Hilmon arki jatkuu P05-06 joukkueessa, jossa valmistautuminen tulevaan kauteen etenee hieman poikkeuksellisesti.