Joukkueet

Täältä löydät FC POHU:n joukkueiden yhteystiedot. Ota yhteyttä, mikäli sinua kiinnostaa jalkapallon pelaaminen hyvissä olosuhteissa, omalla tasolla.


Tervetuloa FC POHU:n pelaajaksi!

Seurassamme pelataan jalkapalloa joukkueessa  6-vuotiaista ikämiehiin. Ikäluokasta riippumatta kaikki uudet pelaajat ovat tervetulleita, vaikka et olisikaan aiemmin pelannut jalkapalloa.

Seuramme joukkueet harjoittelevat pääsääntöisesti Haagan, Kannelmäen ja Pitäjänmäen lähialueilla.

Miten liityn mukaan joukkueeseen?

Joukkueen valinta ja ilmoittautuminen

Valitse ikäluokkasi tyttö- tai poikajoukkue

Kunkin  joukkueen omalta sivulta löytyvästä kalenterista näet, milloin joukkue harjoittelee. Pyydämme olemaan yhteydessä joukkueenjohtajaan tai vastuuvalmentajaan ennen ensimmäisiä harjoituksia, jotta osaamme varautua.


Mitä otan mukaan ensimmäisellä kerralla?

Tule harjoituksiin liikuntaan sopivissa varusteissa. Muista, että säärisuojat on turvallisuussyistä oltava mukana ensimmäisistä harjoituksista alkaen. Ota mukaan juomapullo ja pallo. Tarvittaessa saat harjoituksissa myös lainapallon. Lue FC POHU:n ohje  talviaikaiseen pukeutumiseen. Pääasia on, että saavut paikalle, siitä se lähtee! Mitä FC POHU:ssa harrastaminen maksaa? 

Seura laskuttaa vuosittain jäsenmaksun sekä liittyessä kertaluonteisen olosuhdemaksun. Lisätietoja seuramaksuista löydät täältä. Joukkuemaksut ovat joukkuekohtaisia. 

Parhaiten maksuista ja toiminnasta osaa kertoa joukkueenjohtaja ja urheilutoiminnasta ikäluokan vastuuvalmentaja tai seuran valmennuspäällikkö.

FC POHU on perinteinen paikallinen futisseura, jossa pääset pelaamaan omalla tasollasi!

Tutustu seuran arvoihin ja strategiaan täältä. Toimintamme on tavoitteellista ja pyrimme kehittämään toimintaamme jatkuvasti.


Mistä ja miten tilaan FC POHU varusteet?

FC POHU varusteet tilaat helposti netistä tai SeuraShopin myymälästä. Lue varusteista lisää. Saat ohjeet oman joukkueen varusteisiin joukkuueesi joukkueenjohtajalta. Lue FC POHU:n ohje  talviaikaiseen pukeutumiseen.