Tule mukaan valmentamaan!

Pohjois-Haagan Urheilijat (FC POHU) hakee toiminnan kehittyessä valmentajia tyttö- ja poikajoukkueisiinsa.

Valmennusmahdollisuuksia on monenlaista ja eritasoista. Valmentaminen ja ohjaaminen voi olla lyhytkestoista tai vuosien yhteinen tarina.

Voidaksesi toimia valmentajana, sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta valmentamisesta mutta toivomme sinulta reipasta otetta, luotettavuutta sekä halua oppia uutta. Vastuuvalmentajalta odotamme aiempaa valmennuskokemusta tai kokemusta vastaavista tehtävistä.

Valmentajalta odotamme mm.

  • kykyä toimia ryhmässä
  • luotettavuutta
  • hymyä ja pilkettä silmäkulmassa
  • reipasta otetta
  • sitoutumista yhteiseen tekemiseen

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia osana perinteistä helsinkiläistä futisseuraa. Koulutamme sinut tehtävääsi yhteistyössä Palloliiton kanssa. Seuramme tarjoaa sinulle sopivasti haastetta ja mahdollisuuden kehittyä valmentajana. Saat seuramme päätoimisten ja joukkueen johdon tuen.

Sinulle maksetaan valmennustyöstä korvausta. Edellytämme kaikilta valmentajiltamme rikostaustaotteen esittämistä. Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti.

Voit olla yhteydessä meihin soittamalla, sähköpostilla tai lähettämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella.  Tietoa seuran toiminnasta voit katsoa myös verkkosivuiltamme.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Lisätietoja:
Mika "Billy" Kokko, valmennuspäällikkö, +358415359828, billy.kokko@fcpohu.fi
Juha-Pekka "Jusu" Partanen, toiminnanjohtaja, +358449777815, juha-pekka.partanen@fcpohu.fi

Hakemuslomake

Valmennustoiminnan tyyppi
Työsuhteen tyyppi
Valmennuskokemus
Valmennusmahdollisuus