Topcart Areena

Kuvaluonnos Lassilan liikuntapuiston hiekkakentästä uudella tekonurmipinnalla.


Lassilan liikuntapuiston kenttähanke on seuramme 60-vuotisjuhlavuoden 2017 päähanke. Seuramme neuvotteli yhteistyössä Helsingin kaupungin liikuntaviraston kanssa kentän vuokraamisesta tekonurmen rakentamiseksi Lassilan liikuntapuistoon. Maa-alueen vuokra-aika on 15 vuotta. Kenttää tulee käyttämään tuhannet futiksen ystävät ja arjen liikkujat.

 

Kentän omistaa ja hallinnoi Pohjois-Haagan Urheilijoiden (FC POHU) 100% omistama kenttäyhtiö POHU Areena Oy.

 

FC POHU on todennut osana seuran pitkäaikaista kehitystä, että olosuhteet ovat urheilutoiminnan rinnalla tärkein yksittäinen tekijä toiminnan jatkuvuuden tueksi. Seuraltamme puuttuu oma kotikenttä, kotipesä, jonne harjoitus- ja pelitoiminta voidaan keskittää. Lassilan liikuntapuisto on sen rakentamisesta 1980-luvun puolivälistä lähtien ollut tärkeä osa seuran toimintaa. Viime vuosina kentän käyttöaste on kuitenkin jäänyt vajaaksi johtuen sen hiekkapohjasta eikä näin ole olosuhteena tukenut seuramme toimintaa.

 

Turvallisuuteen tullaan kiinnittämään erityistä huomiota. Kentän rakennusvaiheesta alkaen varmistetaan materiaalien ja ympäristön soveltuvuus ja turvallisuus aikuisten ja lasten liikuntaan. Kentän sijainti hyvien kulkuyhteyksien päässä ja tavoitettavuus lähialueilta polkupyörällä ovat tärkeitä tekijöitä kentän arjessa.

 

Kenttä palvelee koko seuraa, ei vain junioreita tai aikuisia.

 

 

Lisätietoja

Juha-Pekka Partanen

+358 44 977 7815

juha-pekka.partanen(a)fcpohu

Osta neliö (m2) Lassilan tekonurmesta!

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Sijainti

Topcart Areena
Laurinniitynpolku 2
00440 Helsinki                                                                                                                       Kartta

Laskutus

POHU Areena Oy
Pietari Hannikaisentie 2 R
00400 Helsinki

Y-tunnus 2779824-3

Verkkolaskuosoite
003727798243

Operaattori
Opus Capita

Välittäjän tunnus
003710948874

info(a)fcpohu.fi