Abdihakim Said Ahmed "Hakim" aloittanut uutena seuravalmentajana 1.8.2021 alkaen

17.9.2021

Hakim on aloittanut seuramme uutena seuravalmentajana ja oppisopimusopiskelijana on 1.8.2021. Hakim toimii valmentajana P09, P10 ja P07 joukkueissa ja lisäksi vastuuvalmentajana P15 joukkueessa.

"Tuntuu hyvältä aloittaa ja jatkaa työtä tutussa ympäristössä. Jalkapallo on ollut minulle aina läheinen asia. On kiva seurata kuinka lapset kehittyvät ja oppivat joka päivä uutta. Olen tykännyt siitä ja on ilo jatkaa työskentelyä FC POHU:ssa. Olen myös itse pelannut jalkapalloa mutta jouduin lopettamaan polviongelmien jälkeen jo B-juniori-ikäisenä. Haluankin nyt kehittyä valmentajana ja täällä on hyvät mahdollisuudet siihen", iloitsee Hakim.

Junioripäällikkö Billy Kokko on tyytyväinen Hakimin sopimukseen ja kommentoikin tyytyväisenä, että "Hakim on luotettava, rauhallinen ja kehittymiskykyinen valmentaja. Erittäin hienoa, että pystymme Hakimin osaamisen kautta auttamaan meidän pelaajia ja joukkueita. Samalla hän hankkii itselleen tutkinnon, joka tukee häntä myös jatkossa ammattivalmentajana. Hakim jatkaa tulevalla kaudella samoissa tehtävissä kuin kuluvalla kaudella".

1.8.202.202