FC POHU ajankohtainen koronatiedote 14.5.

14.5.2021

Yleinen tilanne on parantunut viimeisten viikkojen aikana Helsingissä ja lähialueilla ja näin jalkapalloa koskevien rajoitusten asteittainen purku jatkuu. Sarjakausi on alkamassa osalla joukkueista jo ensi viikolla mutta painotamme meidän kaikkien vastuuta yleisen terveysturvallisuuden hallinnassa. On tärkeää, että jokainen noudattaa kaikkia annettuja terveysturvaohjeita tarkasti, jotta joukkuetoiminta voi jatkua ja sarjapelit päästään aloittamaan tulevien viikkojen aikana kaikilla tasoilla.

FC POHU joukkuetoiminta jatkuu seuraavasti:
* Alle 20-vuotiaiden joukkueet voivat harjoitella kaikilla seuramme myöntämillä ulkokenttävuoroilla
* Alle 20-vuotiaiden joukkueet voivat pelata seuran sisäisiä otteluita 14.5. alkaen seuramme myöntämillä ulkokenttävuoroilla
* Alle 20-vuotiaat voivat pelata seurojen välisiä harjoitusotteluita 17.5. alkaen
* Aikuisten eli yli 20-vuotiaiden joukkueet voivat harjoitella ulkokentillä erillisiä terveysturvaohjeita noudattaen 17.5. alkaen. Terveysturvallisuusohjeet vielä päivitetään ja lähetetään joukkueenjohtajille viimeistään 17.5.

Palloliiton sarjat alkavat ikäluokasta riippuen touko-kesäkuussa. Palloliitto tiedottaa joukkueita sarjojen aloitusajankohdista.

Aikatauluihin voi sarjojen käynnistyessä tulla muutoksia ja sekaannuksia. Osa muutoksista voi vaatia nopeatakin reagointia. Malttia ja ymmärrystä, kaikki tekevät parhaansa.

FC POHU ei käytä pukuhuoneita toukokuun aikana
FC POHU noudattaa kentän ulkopuolisissa kohtaamisissa erityistä varovaisuutta ja turvavälejä
FC POHU ei sylje kentälle eikä roiski juomapullojen vettä pelaajan itsensä eikä pelikaverin päälle
FC POHU noudattaa erityistä huolellisuutta roskien ja varusteiden kanssa
FC POHU tulee ja poistuu harjoituksista ja otteluista joukkueiden aikataulujen mukaisesti
FC POHU kunnioittaa seuran omia ja muiden seurojen harjoitusvuoroja