FC POHU hakee miesten edustusjoukkueen valmentajaa uuden projektin jatkamiseen

18.8.2023

Pohjois-Haagan Urheilijat ry (FC POHU) on jalkapalloseura, joka tarjoaa mahdollisuuden jalkapallon harrastukseen pojille, tytöille sekä aikuisille. FC POHU liikuttaa vuosittain satoja lapsia ja aikuisia. Seurassamme on lähes 1000 rekisteröityä pelaajaa.

Pääharjoittelupaikkanamme on oma kotikenttämme Selekta Areena Lassilassa, jossa myös seuramme toimisto sijaitsee. Toiminnan kasvaessa FC POHU panostaa voimakkaasti valmennuksen laatuun ja toiminnan kehittämiseen.

FC POHU tulee jatkamaan seuramme miesten edustusjoukkueen toiminnan uudistamista tuleville kausille. Haemme nyt uutta valmentajaa edustusjoukkueellemme. Seuran miesten edustusjoukkue pelaa kaudella 2024 Nelosessa.

Tarjoamme mielenkiintoista tulevaisuuden projektia hyvillä harjoitteluolosuhteilla ja toimivalla ja tukevalla seuralla. Edellytämme valmentajalta mahdollisuutta sitoutua 3-4 tapahtumaan viikossa. Tavoitteenamme on luoda kehittymistä tukeva toimintaympäristö, ja joukkueen tekemisen uudistamisprojektin jatkaminen.

Uutena joukkueen vetäjänä olet todella tärkeässä roolissa luomassa edustusjoukkueen uutta arkea.
Odotamme sinulta kokemusta miesten valmentamisesta, tai urasi tavoite on miesten valmennus edustusjoukkuetasolla.

Osaat johtaa aikuisia ihmislähtöisesti ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot niin pelaajien kuin seuran suuntaan. Omaat vaativan otteen joukkueeseen, ja haluat olla mukana luomassa uutta kulttuuria edustusjoukkueemme ympärille.

Seurassamme on mahdollisuuksia myös laajempaan valmennustoimintaan edustusjoukkueen valmennuksen lisäksi. Kysy lisää hakemuksessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV palkkiotoiveineen sähköpostilla osoitteeseen billy.kokko@fcpohu.fi Paikka täytetään, kun olemme löytäneet projektiimme sopivan henkilön.