FC POHU hakee valmentajia toiminnan kasvaessa

2.6.2023

Meillä on seurassa hieno tilanne, pelaajamäärä kasvaa, toimintamme kehittyy ja nyt etsimme valmentajia mukaan tähän kehitykseen. Meiltä löytyy mahdollisuuksia uraansa aloittelevalle valmentajalle sekä myös kokeneemmille koutsille.

Tarjoamme valmentajille tueksi seuran valmennuslinjan ja päätoimisten työntekijöiden tuen. Valmentaja pääsee mukaan meidän nykyisten valmentajien hyvähenkiseen ja motivoivaan valmentajayhteisöön. Mahdollistamme osallistumisen Palloliiton valmennuskursseille. Mahdollistamme ja koulutamme seuran sisällä valmentajien peruskurssit. Valmentajillemme maksamme kilpailukykyisen korvauksen.

Valmistaudumme kauteen 2023-24, työt alkaa viimeistään 1.11.2023. Sopivien valmentajien löydyttyä työt voi alkaa yhdessä sovittaessa myös aiemmin.

Hakemamme valmentaja jakaa kanssamme nämä meille tärkeät arvot ja periaatteet:
- Mahdollisuus osallistua luotettavasti joukkueen toimintaan.
- Hyvät vuorovaikutustaidot sekä kunnioittaa seuran toiminta-arvoja.
- Organisointikykyä ja täsmällisyyttä
- Halua kehittää itseään valmentajana ja kehittää seuraa.

Meillä on seurassa mahdollisuus käydä valmentajakursseja. Meillä on omat kouluttajamme vastaavat valmennuskursseista (FVS, IKV ja C-kurssi). Lasten ja nuorten parissa työskentelevät valmentajat ovat velvollisia viranomaisohjeiden mukaan toimittamaan seuralle rikosrekisteriotteen.

Ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan yhdessä millaisia valmennustehtäviä sinulle seurastamme löytyisi (Oppisopimus myös mahdollinen).

Lisätietoja:
Billy Kokko
valmennuspäällikkö
+358415359828

Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla billy.kokko@fcpohu.fi

FC POHU on 1957 perustettu yli lähes 1000 lisenssipelaajan seura, jonka toiminta kattaa koko jalkapallon laaja-alaisen toimintakentän. Olemme lähiaikoina kehittäneet toimintaamme huomattavasti. Haemme joukkoomme innokkaita, luotettavia, nuorten valmennuksesta kiinnostuneita ja seuran valmennusinjaan sitoutuvia valmentajia.