FC POHU on siirtynyt lyhyelle lomakaudelle, seurajohdon kesäterveiset

21.7.2021

Onpa ollut hieno alku jalkapallokesälle 2021. Jouduimme tänäkin vuonna sitä hieman odottamaan, kun koronarajoitukset siirsivät alkua reilun kuukauden. Alun jälkeen ollaankin sitten saatu nauttia peleistä sekä television kautta, kuin myöskin ihan kentän laidalla, missä se tietysti onkin parasta. Toki oli mukava pitkästä aikaa katsoa huippumatseja EM-kisojen aikana, joinain päivinä jopa kolmekin ottelua illan aikana, loppuhuipentumana finaali, jonka sitten Italia voitti.

Upeaa oli viime viikolla järjestetty Helsinki Cup. Ilma oli koko viikon paahtavan kuuma, mutta ainakin kentän laidalle sai mielikuvan, että pelaajamme viihtyivät ja jaksoivat oikein hyvin. Meillä faneilla kentän laidalla olikin sitten enemmän miettimistä, miten jaksamme. Otteluita tuli seurattua kaikkina päivinä ja monella eri kenttäalueella. Joukkueemme ovat selvästi kehittyneet otteissaan ja pelit olivat mieluista seurattavaa.

Erityisesti jäi mieleen perjantaiaamu Olympiastadionilla. Koskaan aiemmin ei ole välierässä ollut kahta seuramme joukkuetta vastakkain. Paikka oli mieleenpainuva ja otteluna FC POHU-FC POHU ja sarjana 10-vuotiaat tytöt Voittaja oli jo etukäteen selvä, se on FC POHU. Hieno tasainen matsi, upeat joukkueet, hieno kannustusjoukko, ISO KIITOS TÄSTÄ KOKEMUKSESTA. Tytöt voittivat sarjassa sekä kultaa että pronssia.

Miesten ja naisten joukkueet ovatkin jo palanneet tällä viikolla lyhyiltä tauoiltaan ja jatkavat omia sarjojaan, jotka kestävätkin sitten lähes marraskuulle. Oikein mukavaa ja lämmintä kesän jatkoa kaikille, nähdään kentän laidalla lomien jälkeen.

- Esko "Eko" Manninen, puheenjohtaja

 

Pitkä talvi alkaa väkisinkin unohtua kun kesä on näyttänyt parastaan. Keväinen rajoitusten purku ja sarjojen käynnistyminen ovat olleet toiminnallemme täysosuma. Sarjojen käynnistyessä huomasin samalla kuinka ikävä minulla oli pelikentän reunoja, pelaajia ja heidän vanhempiaan. Vanhempien kanssa tulee vaihdettua kuulumisia ja heidän välityksellä tönkkö huumorini vielä löytää yleisön.

Alkukauden välttelin tietoisesti turhaa tunkemista sarjapeleihin kun rajoitukset vielä olivat päällä. Kesäleiri ja futiskerho olivat ensimmäiset tapahtumat, jossa pääsin jälleen kohtaamaan pelaajiamme ja olen vaikuttunut seuramme yhteisöllisyydestä. Helsinki Cup oli itselleni odotettu tapahtuma, koska pitkästä aikaa pääsin mukaan kentän laidalle ja seuraamaan laajalti seuramme joukkueiden pelejä.

Seuran toiminnanjohtajana pyrin palvelemaan kaikkia tasapuolisesti ja auttamaan aina kun mahdollista. Välillä voin tuntua osalle etäiseltä mutta vakuutan että töitä on tullut paiskittua niin, että takki oli viime sunnuntaina aivan tyhjä. Rikkonaisesta kesästä onkin nyt pakko lunastaa myös itselleni lomaa ja olen jäänyt Helsinki Cupin jälkeen muutaman viikon kesälomalle.

Kohta kuitenkin jatketaan akut virtaa täynnä. Tulossa on vauhdikas syksy, kun futiskerho ja sarjat jatkuvat ja uudet ikäkausijoukkueet aloittavat. Tulossa on tapahtumia, joista yksi on perinteinen Haaga Run heti elokuussa. Hyvää kesää koko FC POHU seurayhteisölle, hyvin me vedetään ja ISOLLA.

- Juha-Pekka "Jusu" Partanen, toiminnanjohtaja