FC POHU #stadinsiisteinseura muistuttaa seuratoiminnan arjesta

19.3.2023

Pohjois-Haagan Urheilijat (FC POHU) on aloittanut oman seuran sisäisen kampanjan, jonka tavoitteena on olla jatkossa Helsingin siistein seura, jossa harrastaa futista. Futiksen harrastaminen on muutakin kuin pelaamista ja harjoittelua. Haluammekin olla Helsingin siistein futisseura kentällä ja sen ulkopuolella!

FC POHU SIISTEYS
- joukkueemme jäljiltä paikat ovat aina tip ja top ja jos mahdollista, siistimmät kuin tullessa!

FC POHU KÄYTÖS
- pelaajamme kohtaavat pohulaiset, muut pelaajat, valmentajat, erotuomarit, kentänhoitajat ja vanhemmat kunnioittavasti, tervehtien ja kiittäen!

FC POHU FIILIS
- seurassamme on turvallista ja kivaa harrastaa futista. Painamme aina oman mittarin mukaan täysillä, mutta kaikki otetaan huomioon ja jokainen saa harrastaa omalla tasollaan. Tsemppaamme ja kannustamme toisiamme entistä paremmiksi!

Haastamme samalla kaikki helsinkiläiset seurat mukaan kampanjoimaan yhdessä siistin harrastuksen puolesta. Seuramme tekee kaikkensa, että myös FC POHU on #stadinsiisteinseura nyt ja tulevaisuudessa.

Toiminnajohtaja kohtaa kaikki juniorijoukkueet kevään aikana ja kertoo kampanjasta lisää ja samalla tutustuu joukkueisiin parin erityisvuoden jälkeen. Joukkueille jaetaan kesäkaudelle myös omat siistitviikot, joiden aikana saamme kotikentän siisteyteen tukea joukkueilta.