Puheenjohtajan tammitervehdys

22.1.2022

Oikein hyvää futisvuotta 2022. Vuosi on alkanut vauhdilla, koronasta huolimatta. Joukkueet treenaavat kovaa kautta kohden ja miesten edustusjoukkue sai joululahjaksi nousun Kolmoseen, joten Lassilassa pelataan jälleen tämänkin sarjan otteluita.

Seurassa toimii yli 120 henkilöä erilaisissa tehtävissä, valmentajina, joukkueenjohtajina, huoltajina, rahastonhoitajina, varustevastaavina, hallituksen jäseninä, sekä vielä lisäksi henkilökunta. Nämä kaikki tekevät äärettömän tärkeää työtä, lasten, nuorten ja aikuisten joukkueissa. Iso kiitos teille kaikille jaksamisesta.

Tämä alkanut vuosi on myös seuran 65v juhlavuosi ja vuoteen liittyy erilaisia, uusiakin tapahtumia. Turnauksia järjestetään useampia, seuratapahtumia sekä seurapäiviä tulee myös. Juhlaotteluita varmasti pelataan ja loppuvuodesta sitten juhlitaan muullakin tavalla. Menestystä kaikille joukkueille ja pelaajille, joita meillä on noin 850 nyt juhlakaudella. Lopuksi, toivotan kaikki uudet halukkaat mukaan eri kerhoihimme. Näistä enemmän kotisivuilla.

Esko ”Eko” Manninen