Vappu Ylinen aloittaa uutena seuravalmentajana 1.10.2021 alkaen

19.8.2021

Seuramme uutena seuravalmentajana ja oppisopimusopiskelijana aloittaa 1.10.2021 Vappu Ylinen. Toiminnan kehittyessä, panostamme yhä enemmän myös tyttöjen jalkapallotoimintaan. Vappu tulee vastaamaan tyttöjen ikäkausijoukkueen T10-11 valmennuksesta ja hän tulee toimimaan valmentajana seuramme nuorimpien kerhoissa ja leireillä sekä toimimaan tärkeänä osana pelaajien seuravalmennuksessa.

"Odotan lokakuussa alkavaa työtäni FC POHU:n tyttöjuniorien parissa innokkaana. Haluan olla tekemässä tyttöjen juniorijalkapallon arjesta laadukasta, iloista, jokaista yksilöä ja hänen tavoitteitaan kunnioittavaa. Olivatpa ne tavoitteet sitten pieniä tai suuria, rentoa yhdessäoloa ja sitä "ihan parasta meidän joukkuetta" tai vaikka ammattilaispelaajan urasta haaveilua. Jalkapallo kuuluu kaikille", toteaa Ylinen.

"Siirryn ensimmäistä kertaa uuteen seuraan valmentajana, junioritoimijana ja erityisesti tyttöjen pelaaman jalkapallon suurena ystävänä. Kasvattajaseurani PPV on antanut minulle paljon ja jatkan matkaani hyvillä mielin, sillä paljon iloa, työtä ja sitä kautta saavutettavia onnistumisia on varmasti edessä", toteaa Ylinen.

"Vapun palkkaus seuraamme on jälleen yksi osoitus siitä kuinka seura kehittyy koko ajan eteenpäin. Hänen innostunut otteensa jalkapalloon sekä kyky tuoda uusia ideoita ovat juuri sellaisia asioita, joiden takia olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että saamme Vapun mukaan seuratyöhön", junioripäällikkö Billy Kokko iloitsee Ylisen palkkaamisesta.