Otteluraportti Kolmonen: FC POHU - EPS

8.5.2017

Saavuimme peliin edellisen pelin tappiosta sisuuntuneena. Ottelu alkoi lievästi meidän hallinnalla, mutta ensimmäisen puoliajan ainoa maali kirjattiin vastustajille. Puolustuksemme virheestä pääsi vastustaja rankaisemaan vastahyökkäyksen jälkeen. Ensimmäinen puoliaika oli pelillisesti aika tasaista, mutta maalin häviöllä menimme koppiin.

Puoliajalla teimme kaksi vaihtoa, kun kentälle tulivat Tero Hokkanen ja Lasse Loimukoski. Vain viisi minuuttia tämän jälkeen kentälle vaihdettiin Antton Halme. Puoliajan aikana kentälle tulivat myös Jesse Himmanen ja Jussi Nieminen. Jatkuvasti vaaralliset ja liukkaat laitapelaajamme olivat myös eilisessä pelissä tehokkaita. Ottelun viimeisillä minuuteilla Faton Ruka syötti Mikko "Noro" Norosen yksin läpi hyökkäykseen, mutta maalivahti sai vaivoin torjuttua yrityksen ylärimaan. Pari minuuttia tämän jälkeen Fatonin syöttö tavoitti Antton Halmeen, joka oli vuorostaan vastakkain maalivahdin kanssa ja nyt peli oli tasan. Pari minuuttia edellisestä ja Noro vapautti Tero "Puukko" Hokkasen. Puukko vastakkain maalivahdin kanssa, mutta maalivahti onnistui torjumaan yrityksen. Puukko pääsi vielä ripariin ja lähes nollakulmasta pallo verkkoon.

Ottelu vaikutti ratkenneen siihen että jokainen vaihtopelaaja toi kentälle lisää vauhtia kun taas vastustajan vaihdoista ei juuri tullut muutosta vaikka kentälle tuli uusi pelaaja. Tässä pelissä näkyi selvästi kuinka tärkeää on että vaihtopenkiltä löytyy virtaa.

Seuraava ottelu perjantaina 12.5. kello 18:00 Pallomylly Atlantis FC - FC POHU. Tervetuloa!

Maalimme:
86min 1-1 Antton Halme (Faton Ruka)
89min 2-1 Tero Hokkanen (Mikko Noronen)

Tähdet:
*** Faton Ruka 
** Niklas Lukander
* Tero Hokkanen