Pohulaiset alumnit

FC POHU haluaa pitää entiset pohulaiset pelaajat ja toimihenkilöt hyvässä seurassa myös sen jälkeen, kun oma aktiivinen osallistuminen seuratoimintaan on vähentynyt.

Tarkoituksena on ylläpitää entisten pohulaisten mahdollisuuksia tavata toisiaan yhteisen verkostomme kautta. Toiminnalla edistetään entisten pohulaisten mahdollisuutta ylläpitää seuratoiminnan aikana solmittuja ystävyyssuhteita ja parantaa eri pohusukupolvien välistä yhteenkuuluvuutta. Entisille pelaajille ja toimihenkilöille järjestetään tapahtumia, joissa pääsee näkemään vanhoja tuttuja.

Pohjois-Haagan Urheilijat FC POHU ry:n hallitus on esittänyt tavoitteeksi koota yhteen kaikki entiset pohulaiset osoittaakseen arvostusta ja kunnioitusta heitä kohtaan. Pohulaiset alumnijäseneksi voi liittyä täysi-ikäiset henkilöt, jotka ovat pelanneet tai toimineet seurassa tai seuran itselleen erityisen läheisesti tuntevat henkilöt.

Alumnijäseniltä ei peritä liittymismaksua. Alumnijäsenten rekisteri ylläpidetään seuran myClubissa. Voit liittyä alumnijäseneksi tästä linkistä.


Lisätietoja ja ilmoittautuminen
Mika Bergman
+358405565288
mika.bergman18(a)gmail.com