Maksut

Seuran jäsenmaksu on vuosittainen maksu jäsenilleen, jonka suuruuden tulevalle kaudelle päättää seuran syyskokous. Jäsenmaksun maksaminen on edellytys seurassa pelaamiselle ja samalla saat kunnian kantaa vuodesta 1957 toimineen perinteikkään seuran logoa rinnassasi.

FC POHU jäsenmaksut 2023

Vuonna 2023 jäsenmaksu on 150 euroa. Mikäli useampi perheenjäsen pelaa FC POHU joukkueissa, on jäsenmaksu perheenjäseniltä yhteensä enimmillään 250 euroa.

Aikuisten edustusjoukkueiden pelaajan jäsenmaksu on 50 euroa ja aikuisten harrastepelaajan jäsenmaksu on 40 euroa. Mikäli pelaa myös seuran muissa joukkueessa, maksaa hän vain yhden jäsenmaksun.

Pelaajan lopettaessa kesken kuluvan kauden ei jäsenmaksua tai osaa siitä erikseen palauteta.

Jäsenmaksuilla mahdollistamme

 • ​päätoimiset työntekijät mahdollistamassa ja kehittämässä seuran toimintaa ja pelaajia
 • Suomen Palloliiton kilpatoimintaan osallistumisen
 • valmentajien koulutukset sekä valmentajakerhot
 • toimihenkilökoulutukset
 • organisoidun toiminnan
 • www.fcpohu.fi -sivuston ylläpidon ja kehittämisen
 • seuran talouden ja kirjanpidon toimittamisen
 • matkapuhelin- ja tietoliikenneyhteydet
 • myClub -toiminnanhallintatyökalun seuran ja joukkueen käyttöön
 • POHU Areenan kokoustilan, seuran POHU Areenan pukuhuoneen ja PHYK POHU-tilan käyttöön joukkueille maksutta​
 • kauden päätöstapahtuman joukkueille
 • harjoitusvuorojen ja seuran oman kotikentän ylläpidon, kehittämisen koordinoinnin ympärivuoden

Seuran jäsenmaksu ei sisällä sarjamaksuja.

Jäsenmaksujen laskutus

Jäsenmaksut laskutetaan 1.1. alkaen. Junioreilta 1.1.–28.2. laskutettujen jäsenmaksujen eräpäivä on viimeistään 15.3. Tämän jälkeen laskutetut 14 päivää netto.

Aikuisilta 1.1.-15.4. laskutettujen jäsenmaksujen eräpäivä on viimeistään 30.4. tai 14 päivää netto. Tämän jälkeen laskutetut 14 päivää netto.

Jäsenmaksu on 100 % 30.6. mennessä jäseneksi liittyneiltä. 1.7. jälkeen liittyneiltä 50 %. 1.11. jälkeen uusilta jäseniltä ei peritä jäsenmaksua kuluvalta kaudelta.

Henkilön, joka ei ole maksanut jäsenmaksua voidaan evätä mahdollisuus osallistua seuran toimintaan, kunnes jäsenmaksu on suoritettu.

Tuettu jäsenmaksu

Seuran juniorijäsenet voivat hakea tuettua jäsenmaksua erillisen hakemusmenettelyn kautta erillisellä vapaamuotoisella hakemuksella info@fcpohu.fi ympäri vuoden. Seuran hallitus tiedottaa hausta joukkueiden joukkueenjohtajia. Seuran hallitus nimeää työryhmän, jonka valmistelemien esitysten pohjalta tehdään päätökset periaatteella hyväksytty/hylätty. Seura saa itse määritellä lopullisen tuen suuruuden. Hallituksella ei ole velvollisuutta perustella päätöstä.

Olosuhdemaksu

Olosuhdemaksu on kertamaksu uusille jäsenille 60 euroa ja aikuispelaajille 30 euroa.

Seura on investoinut olosuhteisiin rakentamalla vuonna 2017 jalkapallonurmikentän, POHU Areenan. Investointeihin ja ylläpitoon liittyen seura on veloittanut vuonna 2017 alkaen kaikilta jäseniltään kertaluonteisen olosuhdemaksun, Olosuhdemaksu peritään toistaiseksi uusilta jäseniltä ja seura vahvistaa olosuhdemaksun perinnän vuosittain.

Joukkuemaksut (kausi/kuukausimaksu)

Joukkueet määrittelevät itsenäisesti oman joukkueensa toiminnan varmistavan joukkuemaksun suuruuden. Tyypillisesti joukkuemaksu sisältää valmennuksen, olosuhteet ja kilpailukulut. Juniorijoukkueiden joukkuemaksujen suuruus päätetään joukkueen vanhempainillassa. 

Mikäli pelaaja loukkaantuu, joukkuemaksua ei peritä. Joukkueella on mahdollista sopia oman joukkueen käytännöstä vanhempainillassa. Oman joukkueen osalta varmistettava joukkueenjohtajalta.

Joukkueenjohto saa tukea joukkueen arjen toiminnan suunnitteluun ja seurantaan seuran toimihenkilöiltä (toiminnanjohtaja, valmennuspäällikkö).