Pelipassit ja vakuutus

Pelipassien hankkiminen seuraavalle kaudelle alkaa 1.12. Seura tukee joukkueita ja pelaajia rekisteröinneissä.

Joukkueen pelipassien hankkiminen

1. Joukkue toimittaa listan pelaajistaan seuralle. Listalla tulee olla seuraavat tiedot: pelaajan etunimi, sukunimi, syntymäaika ja tieto tuleeko pelaajalle Palloliiton vakuutus. Mikäli pelaajalle ei tule vakuutusta Palloliiton kautta, tulee tieto omasta vakuutuksesta vahvistaa oman joukkueen joukkueenjohtajalle.
2. Joukkue laskuttaa pelipassit ja vakuutukset pelaajiltaan joukkueen tilille.
3. Seura hankkii pelipassit ja vakuutukset nippuina ja toimittaa maksulinkit joukkueelle.
4. Joukkue suorittaa maksulinkin joukkueen tililtä.

Pelaajalistat juha-pekka.partanen(a)fcpohu.fi Pelaajalistan saa nopeasti ja helposti Myclubin jäsenlistasta "Vie tiedostoon -toiminnolla".

Junioripelaajalla tulee olla kilpaurheilun (harjoittelun ja pelitoiminnan) kattava vakuutus. Ellei pelaaja pelaa vanhemman ikäluokan mukana, pelipassit ostetaan U7 ja sitä vanhemmille pelaajille. U6 ja sitä nuoremmille pelaajille hankitaan korttelipassit.

JUNIORIT
Joukkueen rekisteröinneistä lähetään joukkueenjohtajan (tai joukkueen erikseen sopiman henkilön) johdolla pelaajalista juha-pekka.partanen(a)fcpohu.fi Huom! U11 ja nuoremmille otamme automaattisesti myös Palloliiton vakuutusosan.

U12 ja vanhempien osalta tarvitaan tieto onko oma vakuutus vai tuleeko Palloliiton vakuutus.

AIKUISET
Aikuisten jalkapallon ja futsalin pelaajarekisteröinnit aloitetaan 1.12. alkaen. 1.12. alkaen aloitetaan futsalin rekisteröinneillä ja keväällä ennen sarjojen alkua tulee viimeistellä aikuisten rekisteröinnit. Seura tukee tarvittaessa myös aikuisjoukkueita ja -pelaajia pelaajarekisteröinneissä. Aikuispelaajalle hankitaan oletuksena vain Palloliiton pelipassi eli vakuutuksista tulee aina erikseen mainita.

Aikuisten jalkapallokauden joukkuekohtaiset rekisteröinnit aloitetaan seuran toimesta maaliskuussa. Huom! Etenkin pelaajat, joille hankitaan vakuutus Palloliiton kautta tulee rekisteröinti tehdä aiemmin tai viimeistään harjoituskauden alussa.

TOIMIHENKILÖT (JUNIORIT JA AIKUISET)
Joukkueiden taustojen rooli Pelipaikassa ylläpidetään seuran toimista. Joukkueenjohtajan tulee lähettää joukkueensa toimihenkilölista billy.kokko(a)fcpohu.fi Seuran pitää ensin päivittää toimihenkilö Pelipaikkaan ja tämän jälkeen pääsette päivittämään henkilön Tason taustoista. Listalla tulee näkyä myös toimihenkilöt rooli joukkueenjohtaja, valmentaja, rahastonhoitaja, huoltaja. Huom! Henkilöllä voi olla joukkueessa useampia eri rooleja.

Pelipassit, Pelipaikka, Taso ja seurasiirrot yhteyshenkilö
Juha-Pekka Partanen
+358449777815
juha-pekka.partanen(a)fcpohu.fi

Lisätietoja pelipasseista ja vakuutuksista https://www.palloliitto.fi/palvelut/digitaaliset-jasenpalvelut/pelipaikka-pelipassit-ja-vakuutukset#Pelipassit
Lisätietoja pelipasseista https://www.palloliitto.fi/ajankohtaista/pelipassien-hintoihin-muutoksia-kaudelle-2023