Puheenjohtajan uudenvuoden tervehdys: Kohti kautta 2019!

1.1.2019

Vuosi on juuri vaihtunut ja katseet ovat jo kohti tulevaa kautta.

Kiitos kaikille mukana olleille menneestä kaudesta, pelaajille, taustoille ja vanhemmille. Teitä kaikkia tarvitaan, muuten ei olisi pelejäkään, joita seurata.

Topcart Areenaa tullaan tulevallakin kaudella kehittämään, toimintoja keskitetään sinne entistä enemmän. Nyt on jo toimistommekin muuttanut Pohjois-Haagasta Lassilan kentän tiloihin.

Vanha toimistomme siirtyi Pohjois-Haagan Yhteiskoulun opetuskäyttöön ja sen nimeksi jäi POHU, koulu muisti meitä hienosti. Lassilaan olemme myös saaneet varastokontin, johon keskitämme harjoitusten apuvälineet ja muun kentällä tarvittavan varustuksen. Turnaukset, kerhot, jalkapallokoulut, Haaga Runin tapahtuvat Lassilassa.

Ensi vuonna myös Pohjois-Haaga päivän tapahtumat keskittyvät Lassilan alueelle, osa varmasti myös meidän kentän yhteyteen.

Miesten joukkueita tulee ensi kaudella pelaamaan yli 20 joukkueellista, se lienee edelleen ykkönen lajissaan Helsingin piirissä. Naisten joukkueita mukana on kolme.

Miesten edari hakee vauhtia Nelosesta, ainoana tavoitteena nousu takaisin Kolmoseen. Uusi joukkueenjohtaja Jari Mether pitää naruja tiukasti käsissään.

Uutena kilpajoukkueena meillä on FC POHU/HPS YJ joukkue P17 Ykkösessä. Billy Kokko, uusi poikien junioripäällikkö, on myös tuon joukkueen vastuuvalmentajana.

Saattaa olla, että pitkästä aikaa näemme joukkueen myös A-pojissa, aika näyttää. Tyttöjen puolella junioripäällikkönä jatkaa Hantta Tulla.

Billy ja Hantta päivittävät meidän valmennuslinjan, joka valmistuttuaan käydään joukkueiden kanssa läpi. Myös omia kursseja, sekä valmenjakerho tulevat olemaan ohjelmassa.

Taloudenhoitajille, sekä joukkueenjohtajille tullaan myös tekemään oma koulutuspaketti. Heitä auttaa vanhaan malliin Jusu seuran toiminnanjohtajana.

Menestystä jalkapallokaudelle 2019!

Eko