FC POHU järjesti jälleen huikean futistapahtuman päiväkodeille

12.4.2019

FC POHU yhdessä Palloliiton Helsingin piirin tuella on jo vuodesta 2008 järjestänyt Kaikki Pelissä -futispäiväkotitapahtumia. Torstaina 11.4. järjestetty tapahtuma Talin jalkapallohallissa oli kolmastoista laatuaan.

Tänä vuonna tapahtumaan osallistui 24 päiväkotiryhmää. Yli neljäsataa 4-6 vuotiasta lasta ohjaajineen. Ryhmät saapuvat tapahtumaan porrastettuna kolmessa osassa: aamu/aamupäivä/keskipäivä.  

Kenttä jaetaan puoliksi ja molemmilla puolilla on identtiset 4 x rastia (maaliinveto-, leikki-, temppurata- ja pienpelirasti), joita lapset kiertävät noin 12-22 hengen ryhmissä.

Tapahtuman vetäjinä toimii FC POHU pelaajia, valmentajia ja toimihenkilöitä. Ilman tätä vapaaehtoista toimintaa ei tällaisia tapahtumia pysty järjestämään.

Suurin kiitos kuitenkin tulee lapsilta, jotka jälleen kerran olivat niin iloisia ja innoissaan.

Toivottavasti he saivat tapahtumasta kipinän liikunnan harrastukseen, joko futiksen tai muun lajin. Tämän vuotinen tapahtuma sujui taas upeasti.  

Mukana oli muutama konkarivetäjä viime vuosilta, mutta suurin osa vetäjistä olivat ensikertalaisia. Se ei kuitenkaan menoa haitannut.  Ihan loistavasti porukat hoitivat rastinsa ja jaksoivat koko hektisen päivän innostaa ja ohjastaa pieniä päiväkotilaisia.

Iso kiitos kaikille vetäjille! Saimme jälleen kiitosta päiväkodeilta reippaista vetäjistä ja hyvin organisoidusta tapahtumasta. 

Lasten vilpitön innostus ja riemu palkitsivat eniten!

Tapahtumassa mukana yhteistyössä Palloliitto ja Helsingin kaupunki