FC POHU/HPS P17 YJ aloittanut sarjan vaihtelevasti

12.5.2019

Kolmen ensimmäisen pelin jälkeen joukkueella on kasassa 4 pistettä. Sarja-avaus Turussa oli joukkueelta heikko esitys, valmentaja Billy Kokko kommentoi. Jostain syystä se peli meni meiltä täysin ohi, ei tunnetta ja peliesitys oli vaisu. Seuraavassa pelissä joukkueen peli parani selvästi ja vaikka olimme 0-2 tappiolla, pystyimme hienolla toisen jakson pelillä kääntämään ottelun ansaittuun voittoon. Kolmas peli oli Honka/2 vastaan. Siihen peliin joukkue voi olla tyytyväinen. Vastassa oli hyvä joukkue ja pelasimme hyvällä ilmeellä ja loimme lukuisia maalintekopaikkoja. Vaikka teimme maalit ottelun lopulla, voidaan pistettä pitää reiluna tuloksena pelitapahtumiin nähden.

Kokko on tyytyväinen siihen miten joukkueen peli on kehittynyt sarjan edetessä. Toivottavasti pystymme vielä parantamaan viimeistelytehokkuutta sekä löytäisimme lisää johtajuutta puolustuspeliin, valmentaja miettii kehityskohteita tuleviin peleihin.

Tämä on kokonaisuudessaan mielenkiintoinen joukkue. Kun aloitimme lokakuussa meillä ei ollut yhtään pelaajaa. Tällä hetkellä joukkueen ringissä on 30 pelaajaa. Meillä on mielenkiintoisia pelaajia, jotka tulevat erilaisista taustoista. Pelaajien perustaso on hyvä ja suurin haaste on saada pelaajat ajattelemaan futiksesta samalla tavalla. Pelaamme Ykkösen lisäksi myös P20 Kolmosta ja meidän pelaajat käyvät myös pelaamassa HPS/FC POHU YJ2 joukkueen pelejä, he pelaavat P17 Kakkosessa. Järjestelmä on hyvä ja jokaiselle pojalle tulee varmasti tarpeeksi peliaikaa. Jokaisella on mahdollisuus ansaita itselleen peliaikaa Ykkösen peleihin. Meillä on hyvä kilpailu pelipaikoista ja se kehittää pelaajia entisestään, Kokko muistuttaa vielä joukkueen taustasta.

Seuraavaksi joukkueella on vuorossa kotipeli FC POHU/HPS YJ-VJS Lassilassa Topcart Areenalla la 18.5 klo 16.30