FC POHU lisää panostusta nuorten valmennukseen

1.11.2019

Toni Sneitz on aloittanut 1.10.2019 seuramme oppisopimusopiskelijana, valmentajana. Hänen toimenkuvaansa sisältyy seuran nuorimpien ikäluokkien valmentaminen.

Seuran junioripäällikkö Billy Kokko on tyytyväinen, "Toni on kokenut futispersoona ja tuo arvokkaan lisän seuramme valmennukseen. Tonin ammattitaidon kautta saamme lisää laatua ja resursseja nuorempien ikäluokkien 5v5 ja 8v8 -vaiheen valmennukseen. Hänen tehtäviin kuuluu myös yhteistyö alueemme päiväkotien sekä koulujen kanssa. Haemme alueellisesti lisää näkyvyyttä ja sitä kautta luonnollisesti lisää pelaajia seuramme toimintaan."

Seuran toiminnanjohtaja Juha-Pekka Partanen on myös innoissaan Tonin saapumisesta seuraan, "Vaiherikas syksy on huipentumassa. Toni tuo meille kaivatun lisäresurssin kasvaviin nuorimpiin ikäluokkiin ja samalla pelaajan arki nousee seuraavalle tasolle. Olemme tehneet valtavasti töitä tyttö- ja poikajoukkueiden toiminnan parantamiseksi. Työtä on edelleen paljon mutta haemme toiminnalle vakautta ja jatkuvuutta ja tällä hetkellä suunta tuntuu oikealta".

Tonilla on pitkä historia seuravalmennuksesta eri-ikäluokissa, "Valmentamisen aloitin TiPS:issä 2010 P04 poikien vastuuvalmentajana. Palloliiton koulutuksia olen käynyt nyt tasolle UEFA B, osallistunut lukuisiin seminaareihin ja seurojen sisäisiin koulutuksiin aina kun on ollut mahdollista. Viimeiset kaksi vuotta olen tehnyt valmennusta ja tarjonnut lajiin liittyviä palveluita elääkseni Itä-Vantaan seuroissa. Näiden töiden merkeissä törmäsin myös Billyyn ja tiedustelin mahdollisuutta työskennellä FC POHU valmentajana. Siitä alkoivat keskustelut ja taivaan merkit olivat kohdillaan eli nyt aloitan seuran päätoimisena valmentajana oppisopimuksella."

Toivotamme Tonin lämpimästi tervetulleeksi mukaan toimintaan. Kerran, aina.

FC POHU Facebookissa https://www.facebook.com/FC-POHU-191889137508137/

FC POHU työntekijät 1.10.2019 alkaen:
Juha-Pekka "Jusu" Partanen, toiminnanjohtaja
Mika "Billy" Kokko, junioripäällikkö, pojat UEFA A
Hannu "Hantta" Tulla, junioripäällikkö, tytöt UEFA B
Toni Sneitz, valmentaja UEFA B