FC POHU avaa Kannusta Paikallista -kampanjan tukemaan paikallisia yrityksiä!

26.3.2020

FC POHU haluaa olla mukana tukemassa paikallisia yrityksiä ja toimijoita avaamalla FC POHU Facebook-sivun lähialueen yritysten mainoskanavaksi. Samalla kannustamme ihmisiä ja yrityksiä kuluttamaan näiden yritysten tuotteita ja palveluita nyt mutta myös tulevaisuudessa.

FC POHU on alueemme johtava lasten ja aikuisten liikuttaja jo vuodesta 1957. Facebook-kampanja on paikallisille yrityksille ilmainen ja helppo lisäkanava tavoittaa suoraan yli 1000 seuramme sivusta Facebookissa tykännyttä.

Kampanjan tavoite saada yritykset lähemmäs seuraamme ja lähialueemme asukkaita. Kenties osan kanssa voimme koronatilanteen vähitellen tasoituttua keskustella lähemmästä yhteistyöstä. Kampanjassa mukana oleminen ei velvoita yrityksiä yhteistyöhön.

Ilmoittautuminen mukaan on yrityksille helppoa!

Lähetä yrityksesi logo ja lyhyt viesti, kampanja-info ja/tai linkki niin julkaisemme sen ainakin FC POHU Facebookissa. Infossa voi mainostaa keinoja yrityksen tukemiseksi nykyisessä haastavassa ajassa tai lyhyesti muistuttaa toiminnastaan. Lähetä logo ja teksti info@fcpohu.fi

Lisätietoja:
Juha-Pekka Partanen, toiminnanjohtaja, juha-pekka.partanen@fcpohu.fi, 044 977 7815