Taitoleiri Kesä 2023 (tytöt ja pojat 2008-2015)

Seuramme järjestää tänäkin kesänä taitoleirin Helsinki Cupia edeltävällä viikolla. Paikkana seuramme harjoituskeskus Lassilan tekonurmi, Selekta Areena. Heinäkuussa 2023 treenataan tiistai-torstai klo 10.00-12.00.

Leiri on tarkoitettu kaikille innokkaille futaajille, jotka haluavat kehittää omia taitojaan. Leiriltä saa omaan harjoituspankkiin ja omatoimiharjoitteluun uusia vinkkejä. Leirin pääpaino on pelaajan henkilökohtaisen taidon kehittämisessä. Jokaiselle pelaajalle tarjotaan sopivasti haastetta omien taitojen parantamiseksi. Leirillä harjoitellaan pallon käsittelyä (kuljettaminen eri tavoin, harhautukset, käännökset, kikat).

Hinta: 30€/vko
Paikka ja aika: Selekta Areena, Laurinniitynpolku 2, 00440 Helsinki, 4.-6.7.2023 (ti, ke, to klo 10-12)

Ohjelmassa siis taitoa ja haastetta hyvällä fiiliksellä. Osallistumismaksu sisältää päivittäisen opetuksen. Osallistuja ottaa mukaan oman pallon ja juomapullon sekä normaalit harjoitusvarusteet.

Valmentajina seuravalmentajat Ralf Wuderlich ja Cristian Pandelescu. Leirille voi ilmoittautua myös muut kuin FC POHU pelaajat. Taitoleirin rehtorina toimii seuran valmennuspäällikkö Billy Kokko.

Ilmoittautuminen https://fcpohu.myclub.fi/flow/events/5219401⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠