Kannattajien ottelu -tukikampanja

Sarjakauden alkamisen siirtyminen ja yleinen poikkeuksellinen tilanne on tuonut
seuramme, FC POHU, täysin uusien haasteiden eteen. Olemme aina halunneet parantaa ja luoda elinvoimaisempaa huomista. Haluamme tarjota jatkossakin pelaajillemme parhaat mahdolliset olosuhteet tavoitella unelmiaan urheilijoina. Haluamme varmistaa, että seuramme pelaajat voivat jatkossakin nauttia jalkapallosta omalla tasollaan.

 

NYT SINULLA ON MAHDOLLISUUS OSALLISTUA!

 

Pohjois-Haagan Urheilijat ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tarkoitus on mahdollistaa ja kehittää seuratoimintaamme omalla alueellamme. Haluamme tarjota suuria elämyksiä, tunteita, haasteita ja mukavaa yhdessäoloa futiksen parissa.

Ostamalla lipun tuet samalla perinteisen seuran toiminnan jatkuvuutta.

 

MIKÄ ON KANNATTAJIEN OTTELU -TUKIKAMPANJA?


Kannattajien ottelu -tukikampanjassa aloitetaan lipunmyynti kauden 2020 ensimmäiseen miesten ja naisten edustusjoukkueiden otteluun, joka pelataan sitten joskus. Otteluun myydään kahden eri kategorian lippuja ja lipun ostaneiden nimet julkistetaan fcpohu.fi-sivuilla Kannattajien ottelu -tukikampanjan sivuilla. Lista päivitetään viikottain. VIP-lipun ostaneet varmistavat paikkansa otteluista erityisessä ympäristössä myös jatkossa.

Lipun voi ostaa yksityishenkilö, yhdistys tai yritys
 

KANNATTAJIEN OTTELU -LIPPUKATEGORIAT

15 € – Kannattajalippu​


Ottelulippu sisältää kauden 2020 ensimmäisessä miesten ja naisten edustusjoukkueen kotiottelussa kahvin tai teen ja mokkapalan.

150 € – VIP-lippu

Sisältää oman nimikoidun istuimen POHU Areenan katsomosta. Lahjoittajan valitsemaan katsomopenkkiin kiinnitetään nimilaatta ja on aina lahjoittajalle varattuna vieraillessaan POHU Areenan otteluissa. VIP-lipun ostanut on jatkossa aina oikeutettu kahvi- tai teekupilliseen POHU Areenan otteluissa kioskin aukioloaikoina.

Fyysistä lippua ei toimiteta, ja kauden 2020 miesten ja naisten ensimmäisiin otteluihin tukilipun ostaneet saavat tarjoilun nimilistan kautta. Mikäli kausi 2020 ei alkaisi, lippu on voimassa kauden 2021 avausottelussa.

 

NÄIN TILAAT LIPPUSI


1. Valitse lippukategoria

2. Maksa liput

  • Pohjois-Haagan Urheilijat ry:n tilille FI8012573000514705 tai 
  • MobilePay numeroon 0449777815

3. Kirjoita maksun viestikenttään: TUKIKAMPANJA, oma nimi / nimet (jos et halua nimeäsi julkaistavan niin jätä viestikentästä nimi pois)

4. Muista jakaa meidän kampanjaa omilla kanavillasi –näin olet mukana varmistamassa jalkapallon parempaa huomista! #KANNATTAJIENOTTELU #SUPPORTERSGAME #TUEPAIKALLISTA #FCPOHU #FCPOHU1957 #VIP
 

MUKANA KANNATTAJIEN OTTELU -TUKIKAMPANJASSA


Päivitetty 20.5. kello 12.45

Kannattajalippu

Pyry Anttila

Mika Bergman.

Tapio Huhanantti

Jouko Huttunen.

Piritta Kallio

Saga Kallio

Keijo Karhu

Keijo Karhu

Markus Kari

Juice Laakkonen

Jari Mether

Janne Mäkelä

Sari Mällinen.

Juha-Pekka Partanen.

Anssi Pehrsson

Kerstin Quednau.

Anssi Raitio

Aino Sarkia

Marika Satama

Iida Susineva

Iida Susineva

Toni Sneitz.

Juha Tiilimaa

Hannu Tulla

Hannu Tulla

Hannu Tulla

Martti Virtanen

VIP-lippu

Esko Manninen.