Cristian Pandelescu liittynyt FC POHU valmentajien vahvuuteen

22.1.2023

FC POHU on vahvistanut jälleen valmennustaan, kun Cristian Pandelescu aloitti seurassa valmentajana. Hänen työtehtäviin kuuluu YJ-joukkueen vastuuvalmennus B-pojissa. Tämän lisäksi hän liittyy miesten edustuksen valmennusvahvuuteen. Cristian aloittaa samalla myös seuramme junioreiden maalivahtivalmentajana.

Pandelescu pelasi uransa aikana Romaniassa maan toiseksi korkeimmalla tasolla, tämän
lisäksi hän on pelannut Suomessa Kakkosta. Valmennuskokemusta on kertynyt jo lähes 10 vuotta.

"Olen kiitollinen että sain tämän mahdollisuuden, seurassa on positiivinen fiilis ja odotan innoissani että pääsen mukaan kehittämään seuraa entisestään", Pandelescu kertoo tyytyväisenä.

FC POHU valmennuspäällikkö Billy Kokko on myös erittäin tyytyväinen Pandelescun liittymisestä seuraan, "Cristianin osaaminen ja korkea motivaatio työntekoa kohtaan olivat tärkeässä osassa, kun hänen palkkaamista seuraan suunnittelimme, Kokko kertoo. Meiltä on puuttunut seurasta selkeä vastuullinen maalivahtien valmentaja ja nyt olemme siihen tehtävään löytäneet hyvän tyypin. Tämä on jälleen osoitus siitä että pyrimme kehittämään seuran toimintaa entisestään", Kokko jatkaa.

Cristian on jo päässyt aloittamaan valmennukset ja hän tulee kevään ja kesän aikana varmasti tutuksi joukkueillemme. Tervetuloa Cristian Haagaan ja mukaan seuramme toimintaan!