FC POHU etsii oppisopimusopiskelijaa

12.5.2021

FC POHU tarjoaa hyvän mahdollisuuden yhdistää opiskelu ja työskentely jalkapallon parissa ammatikseen. Oppisopimus kestää 2-3 vuotta ja se on yhdistettyä työtä sekä opiskelua. Oppisopimuksen muoto tarjoaa hienon mahdollisuuden opiskelijalle. FC POHU tarjoaa hyvän tukiverkoston ja avun opiskelijalle seuran muiden päätoimisten työntekijöiden kautta.

Työn sisältö on pääosin lasten ja nuorten, erityisesti tyttöjen joukkueiden valmentamista ja ohjaamista. Tehtävään valittava henkilö on tärkeässä roolissa, kun uusia joukkueita ja kerhoryhmiä perustetaan seuraan. Muita työtehtäviä ovat tapahtumajärjestelyihin osallistuminen sekä erikseen sovittavia muita työtehtäviä. Työaika on vaihteleva ja painottuu iltoihin sekä viikonloppuihin. Opiskeluun kuuluvat lähijaksot ovat Pajulahdessa. Tutkintonimike on liikuntaneuvoja. Tehtävään valittavan henkilön on oltava palkkatukikelpoinen (työtön työnhakija).

Etsimme seuraamme henkilöä, joka haluaa olla mukana lasten valmennuksessa mukana, kehittää seuramme tyttöjalkapalloa ja itseään paremmaksi valmentajaksi. Edellytämme sitoutuneisuutta ja luotettavuutta. Tässä työssä kohtaa erilaisia lapsia ja aikuisia. Etsimme reipasta, täysi-ikäistä henkilöä, koska ohjaustehtävissä pitää vastata lapsiryhmistä. Sinulla on hyvät valmiudet eri ohjelmien ja sosiaalisen median kanssa. Valitulla henkilöllä pitää olla halua kouluttautua urheilun ammattilaiseksi ja hän osallistuu Palloliiton valmennuskoulutuksiin.

Jos kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla. Kutsumme hakemusten perusteella hakijoita haastatteluun. Paikka täytetään heti kun sopiva ihminen tähän tehtävään on löytynyt.

Lisätietoja:

Billy Kokko, junioripäällikkö
+358415359828
billy.kokko(a)fcpohu.fi

Pohjois-Haagan Urheilijat ry (FC POHU) on 1957 perustettu perinteinen helsinkiläinen jalkapalloseura, joka tarjoaa mahdollisuuden jalkapallon harrastamiseen pojille, tytöille sekä aikuisille. FC POHU liikuttaa vuosittain satoja lapsia ja aikuisia. Jäsenmäärämme on noin 800. Pääharjoittelupaikkamme on Selekta Areena Lassilan liikuntapuistossa, jossa on myös seuramme toimisto.