FC POHU hakee päätoimista Seuravalmentajaa

16.7.2021

Pohjois-Haagan Urheilijat ry (FC POHU) on jalkapalloseura, joka tarjoaa mahdollisuuden jalkapallon harrastukseen pojille, tytöille sekä aikuisille. FC POHU liikuttaa vuosittain satoja lapsia ja aikuisia. Jäsenmäärämme on noin 800. Pääharjoittelupaikkanamme on oma kotikenttämme Selekta Areena Lassilassa, jossa myös seuramme toimisto sijaitsee.

Toiminnan kasvaessa FC POHU panostaa voimakkaasti valmennuksen laatuun ja toiminnan kehittämiseen.

Haemme seuraamme kokoaikaista Seuravalmentajaa vakituiseen työsuhteeseen lasten ja nuorten valmennukseen. Tehtävässä toimit pääasiassa poikajoukkueiden vastuuvalmentajana ja sinulla on vastuullasi seuran yhteisiä tehtäviä muiden päätoimisten valmentajien kanssa.

Tarjoamme hyvän mahdollisuuden kehittyä valmentajana. Lisäksi saat valmennuspäällikön, perinteisen seuran ja muiden päätoimisten kannustavan tuen. Tarjoamme mahdollisuuden Palloliiton valmennuskoulutukseen.

Odotamme sinulta kokemusta lasten ja nuorten valmentamisesta. Olet positiivinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on reipas ote ja haluat olla mukana kehittämässä seuramme toimintaa. Haluat kehittyä valmentajana ja kehittää myös seuramme tavoitteellisia pelaajia. Liikunta-alan koulutus ja vähintään UEFA C -valmentajakoulutus katsotaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen sähköpostilla billy.kokko(a)fcpohu.fi. Paikka täytetään, kun sopiva tekijä tehtävään löytyy.