FC POHU hakee T12-13 tyttöjoukkueelle vastuuvalmentajaa

18.2.2022

Tarjoamme valmentajille tueksi seuran valmennuslinjan ja valmennuspäällikön osaamisen ja tuen. Valmentaja pääsee mukaan meidän nykyisten valmentajien hyvähenkiseen ja motivoivaan valmentajayhteisöön. Mahdollistamme osallistumisen Palloliiton valmennuskursseille ja koulutamme myös seuran sisällä valmentajia. Valmentajillemme maksamme kilpailukykyisen korvauksen.

Joukkue pelaa Palloliiton Eteläisen Ykköstä ja Kolmosta, lisäksi joukkue osallistuu aktiivisesti turnauksiin. Joukkue harjoittelee hyvissä olosuhteissa 2-3 kertaa viikossa ja joukkueen pelaajat ovat motivoituneita harjoittelijoita.

Hakemamme valmentaja jakaa kanssamme nämä meille tärkeät arvot:
- Mahdollisuutta osallistua luotettavasti joukkueen toimintaan
- Hyvät vuorovaikutustaidot sekä kunnioittaa seuran toiminta-arvoja
- Omatoimisuutta ja organisointikykyä
- Halua kehittää itseään valmentajana.

Lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus, jossa mm.
- valmentajakoulutus
- valmentajakokemus
- pelaajatausta
- oma näkemys valmentamisesta

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja yhteydenotot ensisijaisesti valmennuspäällikkö billy.kokko@fcpohu.fi

Lasten ja nuorten parissa työskentelevät valmentajat ovat velvollisia viranomaisohjeiden mukaan toimittamaan seuralle rikosrekisteriotteen.


FC POHU on 1957 perustettu yli 800 lisenssipelaajan seura, jonka toiminta kattaa koko jalkapallon laaja-alaisen toimintakentän. Olemme lähiaikoina kehittäneet toimintaamme huomattavasti ja nyt etsimme valmentajia. Haemme joukkoomme innokkaita, luotettavia, nuorten valmennuksesta kiinnostuneita ja seuran valmennuslinjaan sitoutuvia valmentajia.