FC POHU miesten edustusjoukkueen uudet vastuuvalmentajat: Dieudonne Mavunda ja Nelson Kissanga, Try Out -harjoitukset starttaavat marraskuussa!

20.10.2023

Uudistusprojektiaan jatkava edustusjoukkue jatkaa ensi kaudelle uuden komennuksen alaisuudessa, kun kesken kauden ruoriin hypännyt FC POHU legenda Tomi Piirainen jättäytyy pois valmentajan pestistä. Seura haluaa kiittää Tomia viime kauden panoksesta!

Kauden 2024 valmentajiksi ”edari” on kiinnittänyt intohimoisen ja määrätietoisen kaksikon, kun Dieudonne Mavunda ja Nelson Kissanga siirtyvät seuraamme VJS:stä. Molemmat ovat innoissaan hyppäämässä uuteen projektiin.

”On ilo palata useiden vuosien jälkeen takaisin Pohjois- Haagan. Täällä tuli pelattua 9-vuotiaasta 13 vuotiaaksi. Lisäksi valmennusurani lähti toden teolla käyntiin toimiessani 96-syntyisten poikien apuvalmentajana. Olen kiitollinen ja valmiina hyppäämään ”Edarin” peräsimeen”, Mavunda toteaa.

”Mahtavaa tulla osaksi tätä perinteikästä seuraa! Odotan jo innolla tulevaa kautta sekä sitä, että pääsemme hommiin, ja jätkien kanssa kentälle", Kissanga kommentoi.

FC POHUn seuran puheenjohtaja Esko Manninen odottaa myös paljon uudelta valmennuskaksikolta, ”Uudistusprojekti jatkuu, ja suunta on seuralla eteenpäin. Olen iloinen, että olemme löytäneet juuri oikeat henkilöt jatkamaan kehitystä, ja viemään seuran edustusjoukkueen toiminnan seuraavalle tasolle”, Manninen kertoo.

Mavunda ja Kissanga aloittavat pestissään marraskuun alussa. Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa vuoden loppua kohti. Marraskuussa on myös tarkoitus aloittaa Try Out -harjoitukset ensi
kauden joukkuetta varten. Haemme ensi kaudeksi etenkin motivoituneita ja sitoutuneita pelaajia jatkamaan uudistusprojektia.  Ensimmäiset Try Out -harjoitukset alkavat Lassilan urheilupuistossa 14.11. klo 20.00-21.30.

Jos olet kiinnostunut, otathan yhteyttä joukkueenjohtaja Sami Salmiseen. Ilmoittautuessasi Try Out -harjoituksiin kerrothan nimesi, ikäsi, pelipaikkasi, pelaajataustasi ja edellinen sarjastasosi.

Harjoitusvuorot marraskuussa:
Tiistaisin 20:00-21:30 Lassilan Urheilupuisto
Torstaisin 18:30-20:00 Lassilan Urheilupuisto
Poikkeustreenit lauantaina 25.11. klo 14:00-15:30 Talin Halli

Joukkueenjohtaja
Sami Salminen
040 779 6746
sami.salminen@welho.com