FC POHU/P09 on ensi kaudella FC POHU/HPS YJ

1.9.2022

FC POHU ja HPS ovat sopineet yhteisjoukkuetoiminnan aloittamisesta P09-ikäluokassa. Ensi kaudesta siirrytään pelaamaan isolle kentälle, ja se vaatii nykyistä huomattavasti enemmän pelaajia/peliryhmä. Yhteisjoukkuetoiminnalla varmistamme, että mahdollisimman moni pääsee pelaamaan itselleen sopivalla tasolla.  

Tarkoituksena on kehittää FC POHU ja HPS -joukkueiden toimintaa ja kilpailukykyä kokonaisuutena, koskettaen kaikkia toiminnassa mukana olevia pelaajia. Uusi YJ joukkue aloittaa toimintansa ensimmäisillä yhteisillä treeneillä viikolla 41, kun meneillään oleva kausi on saatu päätökseen.

Joukkue toimii ja treenaa kahdella ryhmällä (YJ1 ja YJ2), joiden pelaajat eivät ole lopulliset eli siirtymistä ryhmästä toiseen voi tapahtua. Näiden ryhmien erona on, että YJ1:llä on treenejä 4 kertaa viikossa + pelit, ja YJ2:lla on treenejä 3 kertaa viikossa + pelit.

Uuden joukkueen vanhemmille järjestetään vanhempainilta keskiviikkona 14.9. klo 18-19.30. Tapaamispaikkana PHYK alasali. Tilaisuudessa käydään läpi tarkemmin uuteen joukkueeseen liittyviä asioita.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 

Ikäluokan vastuuvalmentajana toimii Hilmo Kustura (UEFA B).