FC POHU valmentajahaku auki

29.5.2024

Olemme lähivuosina kehittäneet toimintaamme huomattavasti ja nyt etsimme vastuuvalmentajia ja valmentajia tulevalle kaudelle.

Haemme joukkoomme innokkaita, luotettavia, nuorten valmennuksesta kiinnostuneita ja seuran valmennuslinjaan sitoutuvia valmentajia. Seurassamme on hieno tilanne: pelaajamäärä on kasvanut, päivittäistä toimintaamme jatkuvasti kehitetään ja nyt etsimme valmentajia mukaan tukemaan tätä kehitystä.

VASTUUVALMENTAJA JA VALMENTAJA
Haemme vastuuvalmentajia kaudelle 2024-2025, mutta tarpeemme mukaan, voi olla mahdollista aloittaa myös aiemmin. Tämä sovitaan tapauskohtaisesti. Etsimme sitoutuneita valmentajia, jotka ovat rakentamassa perinteisen seuramme tarinaa.

Hakemamme valmentaja jakaa kanssamme nämä meille tärkeät arvot:
- Mahdollisuutta osallistua luotettavasti joukkueen toimintaan
- Hyvät vuorovaikutustaidot sekä kunnioittaa seuran toiminta-arvoja
- Organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta
- Halua kehittää itseään valmentajana

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 21.10.2024.

Tarjoamme valmentajille seuran valmennuslinjan ja työhönsä sitoutuneiden päätoimisten työntekijöiden tuen. Valmentaja pääsee mukaan meidän hyvähenkiseen ja motivoivaan valmentajayhteisöön. Meillä on seurassa hieno mahdollisuus käydä valmentajakursseja. Seurallamme on omat kouluttajat, jotka vastaavat valmennuskursseista (FVS,IKV ja C-kurssi). Valmentajillemme maksamme kilpailukykyisen korvauksen.

OPPISOPIMUS
Oppisopimuskoulutus on myös mahdollista seuramme kautta. Oppisopimuskoulutus (liikuntaneuvoja) on upea mahdollisuus hankkia itselleen tutkinto samalla kun toimii valmentajana.

Lisätietoja mieluiten sähköpostilla billy.kokko@fcpohu.fi. Voit myös täyttää avoimen hakemuksen https://www.fcpohu.fi/seura/valmentajaksi/

Yhteyshenkilö:
Billy Kokko
Valmennuspäällikkö
billy.kokko@fcpohu.fi
+358415359828

FC POHU on 1957 perustettu yli 1000 lisenssipelaajan seura, jonka toiminta kattaa koko jalkapallon ja futsalin laajan toimintakentän. Seurallamme on oma täysimittainen jalkapallokenttä POHU Areena. Meiltä löytyy mahdollisuuksia uraansa aloittelevalle valmentajalle sekä myös kokeneemmalle koutsille,  ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan millaisia tehtäviä sinulle seurastamme löytyisi.

Lasten ja nuorten parissa työskentelevät valmentajat ovat velvollisia viranomaisohjeiden mukaan toimittamaan seuralle rikosrekisteriotteen. Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.