Ralf Wunderlich valittu uudeksi seuravalmentajaksi

19.9.2022

Teemu Siliuksen siirtyessä kauden päätteeksi uusiin haasteisiin, uutena seuravalmentajana aloittaa 1.11. alkaen Ralf Wunderlich. Avoin tehtävä herätti mielenkiintoa ja saimme runsaasti hakemuksia seuravalmentajan tehtävään.

"Ralfin valinta oli lopulta melko helppo, sillä hänen intohimonsa jalkapalloa kohtaan näkyy hänen toiminnastaan ja ajattelutavassaan. Ralf on UEFA A -lisenssin omaava valmentaja, ja kokenut futispersoona. Hän tuo seuraamme lisää myös koulutusmahdollisuuksia seuramme valmentajille. Tiedän, että Ralfin panos osana seuramme kehitystä tulee olemaan iso", valmennuspäällikkö Billy Kokko taustoittaa Ralfin valintaa.

Myös Ralf odottaa mielenkiinnolla uutta vaihetta, "Tulin Suomeen vuonna 2015 työskentelemään jalkapallovalmentajana ja siitä lähtien olen työskennellyt Itä-, Länsi-, ja Pohjois-Suomen seuroissa. Nyt on aika tutustua Etelä-Suomeen, erityisesti pääkaupunkiseutuun. Odotan innolla FC POHU valmentajana toimimista ja seurayhteisön eri ihmisten tapaamista ja erityisesti pelaajien kohtaamista kentällä. Teen parhaani auttaakseni jalkapalloilijoiden kehittymistä tulevaisuutta varten", Wunderlich iloitsee.

Tervetuloa Ralf, me olemme valmiina!