Valtakunnallinen Futiskiertue-tapahtuma saapuu 23.8. K-Supermarket Konalan pihaan

22.8.2023

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä ja syksyllä leikkimielisten Futiskiertue-tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertueen tavoitteena on kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan tarjoamalla maksuttoman liikunnallisen tapahtuman yli kolmenkymmenen K-kaupan pihalla. Luvassa on iloisin kauppareissu asiakkaille ja erityisesti jalkapalloilusta kiinnostuneille junioreille. 

Elo-syyskuun tapahtumiin on kutsuttu paikalliset alakoulujen oppilaat viettämään yhdessä lukuvuoden alkua. Tapahtuman järjestämisestä 23.8. Helsingissä vastaavat FC POHU, K-ryhmä sekä K-Supermarket Konalan kauppiaat Joonas ja Piia Heinonen.

“Tapahtumassa on oivallinen mahdollisuus tutustua hauskalla tavalla futikseen lajina. Teemme jälleen kaikkemme, että lapset ja aikuiset viihtyvät”, iloitsee FC POHU toiminnanjohtaja Juha-Pekka Partanen.

K on Palloliiton pääyhteistyökumppani 

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän ja alkusyksyn 2023 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtumien tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja kannustaa nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää: K-ryhmän Futiskiertue kannustaa lapsia liikkumaan - K-ryhmä (k-ryhma.fi)

Lisätietoja
FC POHU, toiminnanjohtaja Juha-Pekka Partanen, 044 977 7815, juha-pekka.partanen@fcpohu.fi

K-ryhmän viestintä, brändiasiantuntija Kristiina Seppä, 050 531 8941, kristiina.seppa@kesko.fi.