Puheenjohtajan joulutervehdys

23.12.2017

Joulupukki on lähes ovella ja olemme jo malttamattomina odottaneet häntä. Treenit ja matsit ovat tällä erää käyty ja ainakin hetkeksi rauhoitumme nauttimaan joulusta.

Vuosi on ollut täynnä erilaisia tapahtumia, juhliakin. Olemme taas treenanneet ja pelanneet enemmän kuin aiemmin, olemme jännittäneet kentän reunalla otteluita, kiertäneet kivoja turnauksia ja harjoitelleet paljon.

Kesän aikana saimme jo ennakkoon joululahjan, kun pitkään ja hartaasti haaveiltu sekä odotettu oma kenttämme valmistui. Kenttä sai nimekseen Topcart Areena, hienossa ja lämpimässä avajaistilaisuudessa. Oli puheita ja ennen kaikkea hienoja otteluita, joita parhaimmillaan seurasi satoja henkilöitä.

Marraskuussa juhlimme yhdessä koululla. Aamupäivällä meitä kävi tervehtimässä eri seuroja ja järjestöjä, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä vuosien varrella. Päivällä palkittiin niin junioreita kuin aikuisiakin omassa juhlassa. Ja jälleen pöytä oli täynnä palkintoja kaikille ikäluokille. Illalla oli hieno iltajuhla, jossa oli paikalla monia pohulaisia vuosien varrelta. Mukavia tarinoita kuunneltiin ja kaikkiaan mukavaa yhdessäoloa.

Teimme silloin päätöksen, että tulemme jatkossakin kutsumaan pohulaisia kokoon, ihan vaan kahville, katsomaan jotain ottelua tai sitten jostain muusta hyvästä syystä. Pääasia, että näemme toisiamme useammin kuin viiden tai kymmenen vuoden välein.

Pohussa on alkamassa vapaaehtoisten vuosi. Haastamme teidät mukaan toimimaan meidän kaikkien seuran hyväksi erilaisissa tapahtumissa, lähinnä Areenan yhteydessä. Otathan haasteen vastaan, kun niitä julkaisemme.

Haluan toivottaa teille kaikille lämminhenkistä, rauhallista joulua sekä mainiota ja menestyksellistä palloilukautta 2018.

Esko ”Eko” Manninen, puheenjohtaja