HPS/FC POHU YJ Ykkösen lohkovoittoon. Avoimet harjoitukset alkavat 22.10.

8.10.2019

Viime viikolla P17 joukkue saavutti paikan SM-karsintaan. Joukkue voitti lauantaina 5.10. sarjan viimeisen pelinsä lukemin 2-1 ja varmisti sarjan kärkipaikan.

Minkä tahansa sarjan voittaminen on erittäin vaikeaa, erityisen hienon saavutuksesta tekee se fakta että joukkue koottiin viime syksynä kasaan. Sarjan voitto kruunasi tämän mahtavan suorituksen.

"Olimme syksyn paras joukkue. Emme saaneet kevätkierrokselta yhtään lähtöpistettä (1-3) ja siitä huolimatta voitimme sarjan", valmentaja Billy Kokko kuvailee joukkueen syksyä.

"Pelimme parani nopeasti kauden edetessä ja syksyllä olimme vaikeasti voitettava joukkue. Sarjan paras puolustus ja kolmanneksi tehokkain hyökkäys sekä pelaajien parempi ymmärrys siitä millaista peliä haluamme pelata", Billy jatkaa menestykseen johtaneista tekijöistä.

"Pelaajilta aivan maaginen suoritus ja moni pelaaja kehittyi kauden aikana paremmaksi pelaajaksi. Olisi ollut erittäin mielenkiintoista jatkaa samojen pelaajien kanssa toinen vuosi perään, jolloin olisimme nähneet mihin asti olisimme yhdessä selvinneet. Tämä kausi oli meidän joukkueelle ikimuistoinen ja olemme jokaisesta pelaajasta erittäin ylpeitä että olivat mukana tässä poikkeuksellisen hienossa kaudessa", Kokko kehuu joukkueen pelaajia.

Seuroina HPS ja FC POHU arvostavat tämän suorituksen erittäin korkealle ja onnittelevat taustoja sekä valmennusta mutta ennen kaikkea pelaajia tästä upeasta tarinasta, jonka tämä joukkue tarjosi tämän kauden aikana.

Tämän joukkueen tarinaa tulemme käyttämään esimerkkinä tulevaisuudessa monessakin eri yhteydessä. Poikkeuksellinen tarina sai maagisen päätöksen.

 

Valmistautuminen seuraavaan kauteen ja SM-karsintaan on alkanut

P17 SM-karsintaan osallistuva joukkue pitää avoimia harjoituksia. Jos olet kiinnostunut hakemaan paikkaa SM-karsintaa pelaavassa joukkueessa, niin tule avoimiin harjoituksiin näyttämään osaamistasi. Joukkueesta on pelaajapolku kummankin seuran miesten edustusjoukkueisiin. Joukkueella on 4-6 tapahtumaa viikossa ja jos olet motivoitunut sekä omaat SM-karsintaan vaadittavat lajitaidot, niin olemme kiinnostuneita saamaan sinut mukaan joukkueeseemme. Tarjoamme osaavan valmennuksen sekä kenttäpelaajille että maalivahdeille.

Ilmoittaudu avoimiin harjoituksiin joko sähköpostilla tai lähettämällä viesti jossa kerrot yhteystietosi.

Yhteystiedot: Billy Kokko, billy.kokko(a)fcpohu.fi, +358415359828

 

Maanantai, Pallomylly klo 17.30-19.00 (28.10.-25.11.)

Tiistai, Pallomylly klo 17.30-19.00 (22.10.-26.11.)

Keskiviikko, Talin halli klo 16.30-18.00 (23.10.-20.11.)

Perjantai, Talin halli klo 17.00-18.30 (25.10.-29.11.)