HPS/FC POHU YJ P17 SM-karsintaan uuden valmennuksen johdolla

30.1.2020

Joukkue on valmistautunut lauantaina 1.2. alkavaan SM-karsintaan harjoittelemalla neljä kertaa viikossa sekä pelaten viikonloppuisin harjoituspelejä. Vauhti on ollut melkoista ja vihdoin joukkue pääsee tositoimiin. Pelaajien puolelta kiinnostus joukkuetta kohtaan on ollut erittäin suurta ja valmennuksella on ollut mielenkiintoinen tehtävä seuloa ehdokkaista joukkueelle sopivat pelaajat.

”Pelaajia on tullut ryhmään mukaan useista eri pääkaupunkialueen seuroista ja uskon että olemme valmiita haastamaan muut joukkueet sarjan edetessä. Joukkueessa on paljon hyviä pelaajia ja toivon että useampi nuorukainen tulee nousemaan oman seuransa edustusjoukkueeseen kauden päätyttyä, Jori Wahlroos kommentoi joukkueen tilannetta.

Uusi valmennustiimi on asettunut kohdilleen: Jori Wahlroos (vastuuvalmentaja), Tommi Tulkki (valmentaja) ja Isto Rantaniemi (mv-valmentaja).Joukkuetta viime kaudella valmentanut Billy Kokko jatkaa joukkueenjohtajana. 

”Saimme joukkueen kanssa viime kaudella unohtumattoman kokemuksen ja siitä palkintona tämän kauden joukkue pääsee pelaamaan ikäluokan huippujen kanssa kaudella 2020. Olin jo aiemmin kesällä pohtinut, että tarvitsen tauon joukkuevalmennuksesta ja siirryn seuran (FC POHU) tarvitsemiin arjen töihin kauden päätyttyä, Kokko kertoo muutoksesta.

Molemmille perinteisille seuroille (HPS ja FC POHU) tämä on hieno asia ja osoitus seurojen välisen yhteistyön toimivuudesta. Joukkue toivookin, että molempien seurojen junioripelaajat ja muut toimihenkilöt tulisivat seuraamaan joukkueen pelejä talven aikana.

P17 SM-karsinta (Lohko A):

La 1.2. klo 17:30
Kalmuuri Halli TN
PKKU-HPS/FC POHU YJ

La 8.2. klo 16:00
Tali halli TN
HPS/FC POHU YJ-FC Inter

La 15.2. klo 12:15
Kupittaa 5 KHT 
TPS-HPS/FC POHU YJ

La 29.2. klo 12:30
Tali halli TN
KäPa-HPS/FC POHU YJ

La 7.3. klo 18:10
Tali halli TN
HPS/FC POHU YJ-FC Honka

Su 15.3. klo 20:15
Tali halli TN
HPS/FC POHU YJ-VJS

La 21.3. klo 18:30
Kartano 2 TN
PK-35-HPS/FC POHU YJ

La 28.3. klo 18:45
Tali halli TN
HPS/FC POHU YJ-FC Espoo

La 4.4. klo 14:45
Tali halli TN
HJK-HPS/FC POHU YJ