FC POHU miesten edustusjoukkue etsii vastuuvalmentajaa

21.10.2020

FC POHU on perinteinen vuonna 1957 perustettu helsinkiläinen jalkapalloseura. Miesten ja naisten edustusjoukkueemme ovat seuran lippulaivoja, jotka tarjoavat motivoituneille jalkapalloilijoille mahdollisuuden harjoitella ja kilpailla tavoitteellisessa ympäristössä.

Etsimme nyt miesten edustusjoukkueelle oman toimen ohella toimivaa valmentajaa, jonka tavoite on viedä edustusjoukkue seuraavalle sarjaportaalle samalla kehittäen edustusjoukkueen toimintaa tulevaisuutta silmällä pitäen.

Tarjolla on tehtävä, joka määritellään kiinnostuneen valmentajan kokemuksen mukaan. Tehtäväkuvan muodostamiseen vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa valmentajan ajan käytön mahdollisuudet sekä aikaisempi valmentajakokemus ja -koulutus.

Aikaisemmin suoritetut Palloliiton koulutukset sekä liikunta-, kasvatus- tai opetusalan koulutuksen katsomme eduksi. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis ammattilainen, sillä etsimme erityisesti aktiivista, innostunutta ja itseään kehittävää valmentajaa. Valmentajalle maksetaan tehtävästä korvaus, jonka suuruus riippuu tehtävänkuvasta.

FC POHU tarjoaa sinulle:
- Hyvät harjoitusolosuhteet
- Perinteikkään seuran historian ja osaavat ihmiset
- Haastetta ja kilpailua painottavan valmennuksen
- Mahdollisuuden osallistua koulutuksiin

Hakemukset, yhteydenotot ja lisätiedot:

Valmennuspäällikkö, Billy Kokko, +358415359828, billy.kokko(a)fcpohu.fi

Hakemukset pyydetään 15.11.2020 mennessä